Termékeink

MŰANYAG ABLAK, AJTÓ PROFILOK

1PRESTIGE MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK
Deceuninck Prestige /új termék/
A robusztus és szilárd Inoutic Prestige profil tartóssága és ellenálló képessége kiváló. A sima felület nem igényel semmilyen különleges ápolást, és az időjárás viszontagságainak is kiválóan ellenáll. A hatkamrás, ütköző- és középütköző-tömítéses, 76 mm-es beépítési mélységű rendszer bármilyen típusú építkezéshez és felújításhoz felhasználható.

inoutic copy

INOUTIC 

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek az M-AC nyílászárót. Az ablak, erkélyajtó és bejárati ajtó kivitelben készülő M-AC termékünket azoknak ajánljuk, akik régi, korszerűtlen nyílászáróikat szeretnék kicserélni egy modern, kiváló ár/érték arányú műanyag ablakra illetve ajtóra. Ez a termékünk a legnépszerűbb, már több ezer lakásban eredményeztek jelentős rezsiköltség megtakarítást az M-AC műanyag ablakok és ajtók.

Klímabarát és energiahatékony megoldást nyújtó M-AC 5 kamrás, dupla ütközőtömítéses ajtók és ablakok

A 71 mm-es beépítési mélységű rendszer karcsú szerkezetüknek és kiváló funkcionalitásuknak köszönhetően biztosítja az ablak stabil szerkezetét és kiváló hőszigetelő tulajdonságát. Ez a sokoldalú profil teljes értékű megoldást kínál a modern épületek kialakításához. Kiváló hőszigetelő tulajdonsága ráadásul rengeteg energiát és pénzt takarít meg

3GEALAN NYÍLÁSZÁRÓK
Az S 8000 IQ profilrendszer a módosított 6 kamrás konstrukcióval nagyon jó hoszigeteléssel rendelkezik, mely illeszkedik az új energia-takarékossági rendelethez (ENEV).A keretprofil és a szárnyprofil megerosített vasalata kiváló stabilitást nyújt, mellyel nagyob ablak építése, illetve ezzel párhuzamosan nagyobb stabilitás érheto el a széllel szemben.

 

4IGLO 5 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK
Az Iglo 5 müanyag ablak és ajtó profilok ötkamrás rendszere kiváló hő- és akusztikai védelmet biztosít, valamint nagyfokú stabilitást ad a nyílászáróknak. A minőségi alapanyagok, a hőszigetelt üveg és a láthatatlan tömítések, valamint a korszerű belső felépítés révén jelentősen csökken a hőenergia-veszteség, és ezáltal a fűtési kiadások is.
Az Iglo 5 műanyag nyílászárók esztétikusak, hosszú élettartamúak, és kedvező ár-érték arányban érhetőek el cégünknél.

5MŰANYAG AJTÓK
S-Line műanyag nyílászárók:
Műanyag ajtó választékunkban az alábbi ajtó családok találhatók meg: Rostock, Hamburg, Lübeck, Berlin, Würzburg, Bremen, Erfurt, Kiel, Hof, Ulm, Basel, Köln, Bonn, Stuttgart, Dresden, Dortmund, Düsseldorf, Hannover, München, Boden, Postdam, Passau, Frankfurt.
Ezek a magas minőségű műanyag nyílászárók többféle panel formában érhetők el, valamint tetszés szerint választható hozzájuk többféle díszüveg, katedrál üveg is.

6BIZTONSÁGI AJTÓK
Fém biztonsági ajtók:
A műanyag nyílászárók mellett cégünk fém biztonsági ajtókat is forgalmaz, amelyek tűz- és saválló tokozattal és ajtótesttel készülnek, 12+1 ponton záródó kivitelben.
Biztonsági ajtóink minden panellakáshoz beépíthetők.

 

7ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI KIEGÉSZÍTŐK
A megrendelt műanyag nyílászárók mellé választható kínálatunkból redőny, reluxa és szúnyogháló is, igény szerint szakszerű felszereléssel.

Top