Szolgáltatásaink

Árajánlat készítés:

Árajánlatot igény szerint a helyszíni felmérés alapján vagy utólag e-mailben kérhet az info@ablakcserebere.hu címen. Kérésével megkereshet minket telefonon a (06-30/270-35-83) számon, e-mailben vagy az erre a célra szolgáló űrlapunkon, melyre a lehetőség szerint mihamarabb választ adunk.

Felmérés:


Ajánlatkéréséhez helyszíni felmérést igényelhet, mely telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Megrendelés esetén a gyártási méretek véglegesítését a helyszínen szakértőink végzik. Felméréseink során a szükséges méretek pontos felvételén és a nyitásirányok meghatározásán túl átfogó tájékoztatást adunk a lehetséges alternatívákról, megoldásokról.

Bontás:


Bontás során a szerelőink a padló megóvása érdekében az ablak előtti teret letakarják.A régi nyílászáróról előszőr leemelik a szárnyakat,majd speciális kiszerelő fűrésszel az osztott ablakonál kivágják az osztásokat.Ezek után a keretet több helyen bevágják, hogy könnyeben kivehető legyen a külső tok illetve a falazat se sérüljön meg.Végezetül a szabad nyílást portalanítjuk illetve letakarítjuk a bontás során keletkezett anyagoktól.

szolgaltatas

 

 

 

Beépítés:

Az ablak beépítés során szerelőink az alapellátásnak számító szakszerűség és precizitás mellett az esztétikára is törekednek a megrendelőink legnagyobb megelégedése érdekében. A pontos vízszint és függőleges sík meghatározása után fülekkel vagy csavarokkal rögzítjük a nyílászárót.A tökéletes szigetelés érdekében pur-habbal töltjük ki a keletkezett réseket avagy a szerelő hézagot, valamint a helyreállítást is elvégezzük. Panel épületeknél műanyag 7-cm-es takarószalaggal téglaépületeknél gipszkartonozással javítjuk a bontással járó felületi hiányosságokat.

ablak szolgaltatasok

Külső-belső párkány:

A beépített nyílászárókhoz külső-belső hőszigetelt párkányt helyezünk el. Anyaga UV álló, teljesen vízszigetelt és formatartó.A falazat szélességétől és a nyílászárók színétől függően széles színválaszték és különböző méretek állnak rendelkezésére.

Hulladék elszállítás:

A kibontott nyílászárókat elkülönített helyen tároljuk, hogy a munkavégzést ne akadályozza,majd az ablakcsere végeztével kérésére elszállítjuk a cég telephelyére.

Garancia:

Az általunk beépített nyílászárókra 10 év teljes körű garanciát biztosítunk.

Minőség politikánk:

Célunk a vevői igények magas szintű teljesítése mellett a cég eredményes működtetése, garanciavalamint az hogy termékeinkkel elősegítsük az energiafelhasználás csökkentését, vevőink vagyoni biztonságának növelését illetve komfortérzetét. Legfontosabb erőforrásunk az ember, ezért ennek tudatában növeljük dolgozóink motiváltságát. Dolgozóinkat teljes körűen felhatalmaztuk a munka végzéséhez szükséges döntési jogkörrel az önálló minőségi munkavégzés

Top