Gealan nyílászárók

– 6 légkamraGealan ablak profil
– modern formavilág
– 74 mm-es tok és szárny vastagság
– horganyzott acélmerevítés
– optimális hangszigetelés
– íves üvegezőléc
– német ROTO vasalat
– szürke, duplán körbefutó gumitömítés
– extra erősített sarokpánt és sarokcsapágy
– Famintázatú (RENOLIT) színek
– kétrétegű (4-16-4, k=1.0 W/m2K)
– igény szerint három rétegű (4-12-4-12-4 k=0,7 W/m2K )hőszigetelt üvegezés
– hibás működtetés gátló
– résszellőző
– opcionálisan Aereco, vagy Gecco 3 ill. 4 szellőzőrendszer
– esztétikus,Dinamikus,Komfortos,Biztonságos,Stabil

TECHNIKA


Az S 8000 IQ profilrendszer a módosított 6 kamrás konstrukcióval nagyon jó hőszigeteléssel rendelkezik, mely illeszkedik az új energia-takarékossági rendelethez (ENEV).A keretprofil és a szárnyprofil megerősített vasalata kiváló stabilitást nyújt, mellyel nagyob ablak építése, illetve ezzel párhuzamosan nagyobb stabilitás érhető el a széllel szemben. Mivel a biztonság és a védelem kiemelten fontos az ablakválasztásnál, ezért kérésre rendelkezésre állunk, az S8000 IQ rendszeren belül betörésbiztos üvegezéssel illetve zárrendszerrel.


FORMA ÉS FUNKCIÓ


Nagy különbségek vannak műanyag és műanyag ablakok között. A profilszerkezeten belül eltérések jelentősen befolyásolják a műszaki tulajdonságokat. A Gealan profilrendszerekből gyártott ablakok legújabb generációja nemcsak a külső megjelenésre fekteti a hangsúlyt. Letisztult, a legapróbb részletekig kidolgozott profilgeometriák valamennyi mai , korszerű műszaki követelménynek és elvárásoknak megfelelnek:legyen az hő-, vagy hangszigetelés, illetve betörésvédelem, a Gealan műanyag profilokból készült ablakok valamennyi technikai szempontból a legaktuálisabbak és a legmagasabb színvonalon állnak.


M-9000 AJTÓ-ABLAK

Az új M-9000 műanyag ablakok és ajtók a felsorolt tulajdonságok alapján már a felső-közép kategóriát képviselik, viszont az árazás tekintetében az alsó-középkategóriába sorolhatók. Így az ár/érték arány tekintetében a hazai piacon elérhető nyílászárók közül egyértelműen az élmezőnyhöz tartozik.

Kiemelkedő tulajdonságok

 • Háromszoros tömítés záródáskor: a két ütközõtömítéssel, plusz egy középtömítés által olyan precíz a záródása, mint egy széf ajtajának. Ki van zárva a huzat, és a nedvesség, még viharos idõjárás, és erõs széllökések esetén is.
 • Hat légkamrás 83 mm-es német tok- és szárnyprofil: átgondolt mérnöki tervezés és kiemelkedõ hõszigetelés. A műanyag profil hõátbocsátási értéke Uf=0.92
 • Háromrétegű üvegezés 44 mm szélességben:
  – alapkivitelben: Ug=0,8 hõátbocsátási értékkel
  – választható extra: Ug=0,5 hõátbocsátási értékkel
 • Kiváló összesített hőszigetelési érték (profil és üvegezés együtt):
  – alapkivitelben: megközelíti a passzív ház értéket
  – a választható extra üvegezéssel teljesen megfelel a passzív ház értéknek
 • A nyílászárók fa mintázatú, egyedi színű, vagy akár fém hatású bevonattal is rendelhetők

 


Mit nyújt Önnek egy M-9000 nyílászáró?

Gealan M-9000

Minősítő bizonyítvány

Minősítés megnevezése:  ELSŐ TÍPUSVIZSGÁLAT Az M-9000 műanyag ablak egy független építőipari anyagok tesztelését végző EU-s intézet által bevizsgált termék. A vizsgálat során a hanggátlást, a hőátbocsátási értéket, a légzáróságot, a vízzáróságot, a szélterheléssel szembeni ellenállást és a biztonsági teherviselést vizsgálták. A tesztek kiváló eredményt mutattak ki.

Vissza a termékekhez

Top