Fém biztonsági ajtó

fém biztonsági ajtó

A műanyag ajtók mellett cégünk fém biztonsági ajtókat is forgalmaz, amelyek tűz- és saválló tokozattal és ajtótesttel készülnek, 12+1 ponton záródó kivitelben.
Biztonsági ajtóink minden panellakáshoz beépíthetők.

A tok külméretei: 96/205 cm és 86/205 cm. A 100/210 cm-es, valamint a 90/210 cm-es magyarországi főméretű ajtónyílásokba ajánljuk beépítését.

Az összes panellakáshoz alkalmas méretű. Szükség szerint műanyag profilból egyedi méretre gyártott oldal- és felülvilágítókkal is kiegészíthető.

Az egy és két zárral szerelt modellek 13 ponton záródnak. Az alsó zár működteti a központi zárat, mely 5 db. különálló zártest zárnyelvei révén biztosítja az alsó, felső és oldalirányú záródást.

Az alsó zár nemesacél kilincs cimkéje egy belső oldalra szerelt, “tekerős” gyorszárat is tartalmaz a kényelmes használhatóság miatt. Az alsó zár zársöprés, savazás és fúrás ellen is védett. Az alsó (központi) zárat fő- és szervízkulcsokkal adjuk át.

Az ajtó ára mindössze Bruttó 85.000 Ft.- mely ár már tartalmazza a helyszíni felmérés, a méretre gyártás, a házhozszállítás és az ajtó beszerelésének költségeit is!

A kulcsos ajtó funkciói, leírások:

A kulcsos ajtó funkciói, leírások:

Biztonsági zár 2 szolga + 5 gazda biztonsági oldalról megfúrt másolásvédett kulccsal. A szolga kulcsokat – pl. építkezés befejezésekor – a gazda kulcsok használata után már nem tudják használni, ezért a szakemberek belső munkáinak elvégzése után nem kell zárat cserélni.

12 + 1 ponton oldalt középen 4, oldalt felül 2, oldalt alul 2, legfelül 2 , legalul 2 illetve a kilincsnél + 1 – kb. 2 cm átmérőjű téglatest alapú rúdalakú nyelvekkel záródik, elemes beépített csengőt – mely LED-del világít is – és kitekintő nyílást, polírozott vastag acél igényes kilincset is tartalmaz.

A kilincs a nyelvet mozgatja ill. belülről egy kis biztonsági karral kulcs nélkül is bezárható az ajtó. A tokból nem lehet kiemelni az ajtót, fém állítható pántjai masszívak, a fa és műanyag ajtókkal ellentétben nem lehet oldalról behajlítani és úgy feltörni, illetve hiába melegítik lánggal mint a műanyag ajtót attól nem hajlik be, nem rogy össze…

Tok és ajtótest sav és tűzálló. L jelölésű a magyar szabály szerint belülről balos ajtónak felel meg. Csomagolása hullámpapír, belül fólia és habosított védőlemez ill. az ajtón UV biztos zsugorfólia van. Ajtóink ideálisak házgyári lakások bejárataihoz is. Mérgező anyagot nem tartalmaz.

Vissza a termékekhez

Top