Deceuninck Prestige /új termék/

prestige profilAz Inoutic Prestige műanyag ablakprofilok stabilizált keményített PVC-ből készülnek, így a nyílászárók élettartama változatlan minőség mellett nagyon hosszú. A robusztus és szilárd Inoutic Prestige profil tartóssága és ellenálló képessége kiváló. A sima felület nem igényel semmilyen különleges ápolást, és az időjárás viszontagságainak is kiválóan ellenáll.

A hatkamrás, ütköző- és középütköző-tömítéses, 76 mm-es beépítési mélységű rendszer bármilyen típusú építkezéshez és felújításhoz felhasználható.

Az Inoutic Prestige profil elegáns dizájnja 3 féle szárnyváltozatban érhető el. A szárny alakja lehet egyenes és két féle vízvetős – lekerekített és szögletes. Továbbá választhat többféle szín, fólia, vagy a speciális Titanium Plus felületkialakítás közül. Ez utóbbi a műanyag ablak és alumínium felületi réteg gazdasági és funkcionális előnyeit egyesíti magában.

A Deceuninck kínálatában megtalálható az energetikailag passzív házakhoz használható alumínium bevonatú változat is. A termékek széles skálája csaknem korlátlan szerkezetkialakítási és formatervezési lehetőségeket kínál a ház és lakásprojektek megvalósításához.


Prestige profilok tulajdonságai:

hőátbocsátási tényező – Uf = 1,1W/m2.K
energiatakarékos házakhoz szánt, habbal kitöltött, kamrás változat – Uf = 0,9W/m2.K; Uw = 0,74W/m2.K
hangszigetelés – Rw akár 47 dB (üvegvastagságtól függően)
vasalatfogadó Euro-horony, tengelytávolság 13 mm
fokozott betörésvédelem
újrahasznosítható anyag


Inoutic Titanium Plus felületkialakítás

Titanium Plus felületkialakítás

Hőállóság, fokozott ellenálló képesség, hosszú élettartam és egyedülálló dizájn – csupán néhány a kivételes Titanium Plus fólia tulajdonságai közül. Ez a felületkialakítási mód az Inoutic Prestige műanyag nyílászáró profilokon alkalmazható, amelyeknek egy eredeti fémes megjelenést kölcsönöz. Tudjon meg többet a Titanium Plus fóliáról, amely egyesíti magában a műszaki tökélyt és az attraktív dizájnt.

A nyílászárók megválasztásánál több szempontot kell figyelembe venni. Fontos szerepet játszik a minőség, funkcionalitás és dizájn is, hiszen az ablakvásárlás hosszú távú befektetést jelent az Ön kényelmébe és elégedettségébe.

Bemutatjuk Titanium Plus nyílászáró profilunkat, amely a Deceuninck társaság speciális fejlesztésének eredménye. Tulajdonságainak köszönhetően eddig nem látott egyedi módon alakíthatja ki háza nyílászáróit. Ez a profil egyesíti a kiváló minőségű alumínium felületkialakítást a műanyag nyílászáró valamennyi funkcionális és anyagi előnyével

A Deceuninck társaság részére exkluzívan kifejlesztett Titanium Plus profilok egyedülálló és attraktív dizájnja számos előnyös tulajdonságot kínál:

Ragyogó alumínium fényű megjelenés
Titanium Plus csúcsminőségű felületkialakításaink fémes fényüket olyan speciális pigment részecskéknek köszönhetik, amelyek visszaverik a fényt, és a nyílászáróknak jellegzetes fémes küllemet kölcsönöznek.

Megoldások sokfélesége
A Titanium Plus szabad teret biztosít az ablakok, ajtók vagy tolórendszerek ötletes elrendezéséhez.

Forma
A lekerekített vonalvezetésű ablakok biztosítják a megfelelő méretarányokat, és harmonikusan illeszkednek mind az új, mind a felújított épületekhez.

Színválaszték
A öt szín – tóriumszürke, titánfehér, alumíniumfehér, alumíniumszürke és grafitfekete – biztosítja bármely homlokzat ideális formai megjelenését. Tökéletes megoldás egy modern homlokzathoz éppúgy, mint egy régi épület előteréhez.

Az Inoutic Prestige – Titanium Plus profilok nemcsak a formatervezési követelményeket teljesítik, hanem rengeteg hasznos gyakorlati tulajdonsággal is rendelkeznek.

Vonzó ár
A hagyományos alumínium ablakokhoz képest a Titanium Plus profilok árfekvése sokkal kedvezőbb.

Energiatakarékosság
Az új Titanium Plus profilokból készült nyílászárókkal, mivel hőszigetelő tulajdonságaik a lehető legjobbak, jelentős fűtési energia megtakarítást érhet el. Környezetkímélő előállításuknak köszönhetően ezekkel a profilokkal hozzájárul életkörnyezetünk megóvásához. A Deceuninck valamennyi terméke az ún. Rewindo Recycling rendszer keretében másodlagos nyersanyagként felhasználható.

Garancia
A profilok bevonására használt Titanium Plus fólia az UV sugárzással szemben lényegesen ellenállóbb, és hőszigetelő tulajdonságai is jobbak, mint a hagyományos fóliáké.

Időjárási hatásokkal szembeni védelem
Az Inoutic Prestige profilból készült ablakok kiváló szélállósági és csapóeső védelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így minden időben megvédik Önt a kedvezőtlen időjárási hatásoktól.

Zajvédelem
Profiljaink 5. osztályú zajvédelmet biztosítanak.

 

Top