Mit kell tudnunk a Gealan ablak termékről?

Két műanyag ablak között is óriási eltérések lehetnek, ezért ajánljuk a Gealan ablak terméket. A különbséget a profilszerkezeteken belül mutatkozó eltérések befolyásolják. A Gealan ablak nem csak külsőleg mutat jól, de profilrendszerének köszönhetően a korszerű műszaki követelményeknek is megfelel.   A biztonság és a védelem kiemelten fontos, mi a Gealan ablak terméket ajánljuk. A jó hőszigetelésről az M-9000 profilrendszer a módosított 6 kamrás konstrukcióval együtt gondoskodik. Mindez illeszkedik az új energia-takarékossági rendelethez. A kiváló stabilitás miatt nagyobb ablakok építése is elérhető, amelyet a keretprofil és a szárnyprofil megerősített vasalata kínál. A rendszeren belül betörésbiztos üvegezést és zárrendszert is lehet kérni.

A Gealan ablak minden technikai szempontból a legmagasabb színvonalú, hiszen a legapróbb részletekig kidolgozott profilgeometriával rendelkezik. Megfelelnek a hő- és a hangszigetelési elvárásoknak, illetve a már említett betörésvédelemért is felelnek. A felsorolt jellemzők alapján egy felső-közép kategóriát képviselő nyílászáróról van szó, viszont ami nagyon fontos, hogy nálunk az árazás tekintetében még mindig az alsó-középkategóriába sorolódik! A hazai piacon egyértelműen ezt ajánljuk Önnek!

A Gealan ablak kiemelkedő tulajdonsága, hogy a precíz háromszoros tömítéses záródásnak köszönhetően tökéletes védelmet nyújt a viharos időjárás, az erős szél és a csapadék ellen. Az átgondolt mérnöki tervezést mutatja a hat légkamrás 83 mm-es német tok- és szárnyprofil. Háromrétegű üvegezést is választhat 44 mm szélességben, kiváló hőszigetelési értékkel rendelkezik, amely alapkivitelben megközelíti a passzív ház értékét! A nyílászárók fa mintázata egyedi színben, vagy akár fém hatású bevonattal is rendelhetőek.

Címkék: ,

Related posts

Nyílászárók Budapesten

A nyílászárók Budapesten is kiváló minőségben, számos típusban elérhetők, ezzel is rugalmasan megoldhatóvá téve...

Az ablakok szerepe a lakásban

A környezettudatos élet egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapokban. Sokak számára fontos, hogy energiatakarékos...

Ablak akciók egész évben

A lakásfelújítás nem olcsó mulatság, és ha teljes felújítást szeretnénk, akkor a nyílászárók cseréjére...
Top