Gealan ablak

Mit kínál önnek a Gealan ablak?

Tárja fel a Gealan ablakok világát, hogy otthonában elégedetten tárhassa ki legújabb nyílászáróját! Ehhez, azonban tudnia kell, hogy mely jellemvonások teszik annyira vonzóvá ezt az alternatívát.

Tovább

Gealan ablak, hagyományos német minőség a nyílászárók terén

A kilencvenes évek második felétől, amikor a PVC nyílászárók, elsősorban az ablakok hazánkban is kezdtek elterjedni, az éppen kialakuló piacra több gyártó cég is igyekezett nem csupán bejutni, de megfelelő szeletet is kihasítani magának a felfutó keresletből. Az egyik legismertebb cég, a majd száz éves hagyományokra visszatekintő Gealan, mely magas minőségű termékeivel azonnal nagy sikereket ért el, és a Gealan ablak az elmúlt évtizedekben Magyarországon is a minőség és a szakértelem szinonimájává vált.

Tovább

Mit kell tudnunk a Gealan ablak termékről?

Két műanyag ablak között is óriási eltérések lehetnek, ezért ajánljuk a Gealan ablak terméket. A különbséget a profilszerkezeteken belül mutatkozó eltérések befolyásolják. A Gealan ablak nem csak külsőleg mutat...

Tovább

Gealan ablak, letisztult forma, kiváló minőség

Ablakokat nem egy-két évre vásárolunk, ezért olyan terméket válasszunk, amelyik kiállja az idő próbáját! Cégünk által forgalmazott Gealan ablak a legmagasabb színvonalat képviseli. A legapróbb részletek is alaposan kidolgozottak. Tökéletesen eleget tesz minden igénynek, ami egy ablaktól elvárható. A 6 légkamrás profilnak köszönhetően, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így a fűtésszámlán igen sokat megtakaríthat. Ugyanakkor a hangszigetelés terén sem hagy kívánni valót maga után, ezáltal a nyugodt pihenése is biztosítva van.

Tovább

Top