Pénztárcája célkeresztjében a műanyag ablakok árai

A műanyag ablakok árai akár meg is rémiszthetik, ha nem látja pontosan, hogy mit kap a befektetéséért cserébe. A prémium minőség az az alap, amire bátran, hosszú távban gondolkodva építkezhet. Nyilván, ennek az egyszerű alapelvnek a követése nem egyszer magasabb díjazással jár, de ez pusztán az első kiadáskor tűnik soknak, mivel idővel a sokszorosát hozhatja vissza a konyhájára.

TovábbPénztárcája célkeresztjében a műanyag ablakok árai

Műanyag nyílászárók mustrája: mi alapján voksoljon az igazira?

A műanyag nyílászárók rengeteg örömöt okozhatnak önnek, de csak akkor, ha a kiválasztásuknál kellően tudatosan szemléli végig a lehetőségeket. Az emberek hajlamosak pusztán a pénztárcájuk méregetésével határozni, ami egy részről érthető reakció, de másrészt a hosszútávú célokkal semmiképpen sem összeegyeztethető.

TovábbMűanyag nyílászárók mustrája: mi alapján voksoljon az igazira?

Nyisson ajtót a műanyag ajtók világára!

A műanyag ajtók leginkább meghatározó része az ajtóbetét, s annak üvegezése. Az üvegfelületek tagoltsága, díszítése nagymértékben befolyásolja az érintett épület külső arculatát, hangulatát. Jogosan merülhet fel önben a kérdés, hogy akkor mi a helyzet a betét színével? A fehér az egyik leggyakrabban látott variáció, ám korántsem az egyetlen. A paletta tagjai széles spektrumon mozognak, tehát olyan árnyalatot preferálhat, mely életteréhez, s ízléséhez maradéktalanul passzol.

TovábbNyisson ajtót a műanyag ajtók világára!

Ha új nyílászárók Budapesten, akkor minket keressen!

Amikor az ablakok cseréje kerül a középpontba, akkor sokan hajlamosak pusztán a műszaki paraméterekre koncentrálni. Tény és való, hogy ezen jellemvonások prioritást élveznek, de érdemes szélesebb perspektívából megvizsgálni a kérdést.

A nyílászárók Budapest körzeteiben merőben más képet mutatnak. A műemlék jellegű házak az esetek többségében régi, fa alapanyagú ablakokkal büszkélkednek, míg a modernebb, költséghatékonyabb alapokon nyugvó házak a műanyag technológia elemeit preferálják inkább. Általánosítani természetesen nem lehet: sokszínű  a paletta, ám vitathatatlan, hogy manapság már bárki cserélhet nyílászárót, aki elszánta magát. A műemlékházakra külön, a témában releváns törvények vonatkoznak.

TovábbHa új nyílászárók Budapesten, akkor minket keressen!

Műanyag nyílászáró az esztétikum kontextusában

A műanyag nyílászáró sokakból a mai napig vonakodást vált ki. A legtöbben olyan megoldásokra asszociálnak, melyekről messziről ordít, hogy műanyagok, nem természetesek, mesterségesen előállítottak. Persze, hogy ezt az érzetet, ha lehet kerülni szeretnénk, mivel az ablakaink kinézete markánsan befolyásolja otthonunk kisugárzását, hangulatát. Kézzel fogható, szemmel látható harmónia kizárólag az optimális kellékek kiválasztásával garantálható.

TovábbMűanyag nyílászáró az esztétikum kontextusában

Panel ablakcsere menete

Ha a panel ablakcsere félelemmel tölti el, mert megannyi megválaszolatlan kérdés kering a fejében, akkor alábbi cikkünkben megnyugtató válaszokra találhat.
A legjobb, ha a szakembert magát interjúvolja meg arról, hogy pontosan mi is fog történni, mivel a későbbiekben hivatkozási alapként használhatja az elhangzottakat.
Az ablakok és a szerelők olykor külön-külön érkeznek, ettől nem kell megijednie a legtöbb cég esetében ez bevett szokás.

TovábbPanel ablakcsere menete

Műanyag ablak beépítése házilag?

Számtalanszor előkerülő kérdés, hogy a műanyag ablakok beépítése megoldható-e barkácsmódszerekkel, szakértő segítség nélkül? Természetesen igen, Az persze korántsem mindegy, hogy hogyan fog hozzá a feladathoz, így igyekszünk az alábbiakban némi útmutatóval hozzájárulni a sikeres ablakozáshoz.

TovábbMűanyag ablak beépítése házilag?