A mindent magába foglaló ablak árak

Győződjön meg róla, hogy a cégünk által ajánlott ablak árak a legkedvezőbbek. A télen sajnos kiderült az Ön számára is, hogy az ablakok nem zárnak eléggé, azon bosszankodott, hogy Ön is „az utcát fűti”? De ki akar télen ablakcserébe fogni? A mesterek nem fejezik be időben a munkát, a ház kihűl, ablak nélkül marad éjszakára a család. A tavasz tökéletes a régi nyílászáról cseréjére! Ismerkedjen meg ajánlatunkkal, árainkkal, kövesse akcióinkat és spóroljon az ablak árak nagyságán!

Áraink nem pusztán az ablakok cseréjét tartalmazzák, hiszen egy jó ablakcseréhez rengeteg mellékmunka társul. Nézzük, hogyan is néz ki pontosan egy ablakcsere folyamat. Első körben a megbeszélés után munkatársaink felkeresik Önt és felmérik a szükséges ablakméreteket, az elvégzendő munkát, megnézik, hol mit kell javítani, hiszen megeshet, hogy például nem kell az összes ablakot kicserélni. Felmérik az ablakok szelelésének sürgősségét, nagyságát, hogy majd a legkárosabbal kezdhessék a munkát. A felmérés természetesen teljesen ingyenes az Ön számára. A beépítés után eltávolítjuk a régi nyílászárókat és el is szállítjuk azokat, így Önnek nem kell a azon aggódnia, hogy mit kezd a régi, leszerelt ablakokkal. Az új ablak árak ezt is tartalmazzák. Az új nyílászáró beépítésével még nem ért teljesen véget a munka. Amennyiben Ön panelházban lakik, akkor sem kell aggódnia a felmerülő kőműves munkákkal kapcsolatban. Elvégezzük a falak helyreállítását is, nem kell új céggel egyeztetnie, akik majd a kőműves munkákat végzik el. A belső műanyagtakaró elhelyezése is az ár részét képezi és a külső- és belső műanyagpárkányról is mi gondoskodunk.

Cégünk az eredeti német gyártmányú Inoutic és Gealan műanyag nyílászárókat helyezi előnybe, amelyek 5 és 6 légkamrás 1,0 Kw/m2 üvegezéssel készülnek. Az árak az Inoutic Optimum típusú nyílászáróra vonatkoznak. Az egyéb típusú nyílászárók esetén kérjen árajánlatot. Az ablak árak tartalmazzák a 27 %-os Áfát is!

Cégünk 10 év garanciával dolgozik!

Címkék:

Related posts

Nyílászárók Budapesten

A nyílászárók Budapesten is kiváló minőségben, számos típusban elérhetők, ezzel is rugalmasan megoldhatóvá téve...

Az ablakok szerepe a lakásban

A környezettudatos élet egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapokban. Sokak számára fontos, hogy energiatakarékos...

Ablak akciók egész évben

A lakásfelújítás nem olcsó mulatság, és ha teljes felújítást szeretnénk, akkor a nyílászárók cseréjére...
Top