A legkedvezőbb műanyag ablak árlista

Cégünknek a legkedvezőbb műanyag ablak árlista áll a rendelkezésére. Fontos, hogy a tavasszal bekövetkező ablakcserét a pénztárca is kibírja, és ne kelljen az évet egy kifizethetetlennek tűnő összeggel kezdeni, vagy ne az ablakcsere ára miatt kelljen jövő télen is dupla annyit fűtenünk. De nézzük először, miért kell ablakot cserélni és mit kínál a cégünk a műanyag ablak árlista tekintetében.

Az ablak fő funkciója, hogy jól zárjon és otthonunkat természetes fénnyel lássa el. Mindezt úgy, hogy a leghidegebb téli napon se kelljen pokrócokat és törölközőket tenni az ablak elé. Az építkezések vagy lakásfelújítások alkalmával kerülnek előtérbe a hőszigetelési problémák, pedig amint észrevesszük, hogy nem zár rendesen az ablak, ki kellene azt cserélni, hiszen sokkal nagyobb a megtakarítás egy téli hónapban egy jól záró ablakkal, mintha csak fűtjük a lakást, de mégis fázunk. Érdemes végiggondolnunk hogy a műanyag ablak árlista kifizetése vagy a fűtésszámla duplája lesz a kielégítőbb. A rosszul szigetelt ablakon keresztül a belső hő akár 40%-át is elveszíthetjük. Ez nem kis szám.

Nézzük, mit ajánl a cégünk, mi tartozik a műanyag ablak árlistájába.

Ingyenes felmérést kínálunk az ügyfélnek. A felmérés nagyon fontos, hiszen ennek alapján tudjuk felmérni az ablakok minőségét, a szükséges munkálatokat, a munka idejét és mennyiségét. A felméréssel ajánlani tudunk Önnek megfelelő új nyílászárót, ami rendkívül fontos. Mindezt ingyen végezzük. A szállítás és a régi nyílászáró eltávolítása is a mi feladatunk- Az új nyílászáró beépítése során, ha bármi kőműves munka felmerül (téglaépületeknél lehetséges), azt is ránk bízhatja. Áraink tartalmazzák a belső műanyagtakaró elhelyezését és a külső- és belső műanyag párkány szerelését is. Az árban benne van a 27%-os Áfa is. Amire számítania kell, az a 1-2 hét gyártási idő és a tökéletes kifizethető nyílászáró.

Címkék:

Related posts

Nyílászárók Budapesten

A nyílászárók Budapesten is kiváló minőségben, számos típusban elérhetők, ezzel is rugalmasan megoldhatóvá téve...

Az ablakok szerepe a lakásban

A környezettudatos élet egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapokban. Sokak számára fontos, hogy energiatakarékos...

Ablak akciók egész évben

A lakásfelújítás nem olcsó mulatság, és ha teljes felújítást szeretnénk, akkor a nyílászárók cseréjére...
Top